Drugsverslaving / afkicken

Een drugsverslaving brengt veel problemen met zich mee. Drugs gebruiken begint meestal onschuldig maar kan uitlopen tot een serieus probleem waar niet alleen de verslaafde mee te maken krijgt maar ook iedereen in zijn omgeving. De verslaafde raakt geestelijk en lichamelijk in verval en zijn directe omgeving heeft vaak het gevoel er machteloos tegenover te staan. U wilt uw dierbare of werknemer graag helpen en wellicht heeft u dit al op vele manieren geprobeerd. Helaas levert dit niet altijd het gewenste resultaat op en zullen er drastischere maatregelen genomen moeten worden.

Hulp bij drugsverslaving d.m.v. interventie

Om iemand met een drugsverslaving succesvol te behandelen is het aan te raden om gezamenlijk met zijn of haar omgeving interventie toe te passen. Met deze methode wordt er niet alleen gezocht naar een passende behandeling voor de drugsverslaafde maar wordt ook de naaste omgeving in sterke mate betrokken. Door middel van interventie waarbij de verslaafde wordt geconfronteerd met de zorgen van zijn of haar dierbaren proberen wij de drugsverslaafde de nadelige gevolgen van zijn verslaving in te laten zien. Vervolgens krijgt de drugsverslaafde direct een passende behandeling aangeboden. Om te voorkomen dat de verslaafde na het afkicken weer terugvalt tot actieve verslaving bieden wij ook zorg voor zijn of haar naaste omgeving. Zij kunnen dan samen met de verslaafde een nieuwe positieve weg inslaan.

Professionele hulp bij verslaving

Omdat iedere verslaafde en zijn omgeving anders is vergt elke interventie een andere aanpak. Wij zullen in nauw overleg met u bepalen welke aanpak voor u en uw dierbare het beste resultaat oplevert. Ons team staat voor u klaar.

Neem graag vrijblijvend contact met ons op, dat kan telefonisch op 020 – 682 08 13 of per email naar info@intervention-nederland.nl

Afkicken

Afkicken van een verslaving is een ingrijpende aangelegenheid voor zowel de verslaafde als zijn of haar omgeving. De kans op terugval is bijzonder groot als het afkicken niet in juiste banen wordt geleid. Een verslaving brengt veel problemen met zich mee en is vaak een familieaangelegenheid. U ziet immers uw dierbare afglijden en heeft hem of haar waarschijnlijk meerdere malen hulp aangeboden wat niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Afkicken d.m.v. de interventiemethode

Wij bieden hulp bij het afkicken van alle verslavingen. Onze interventiemethode is zeer effectief bij drugs-, alcohol-, gok-, sex- en internetverslavingen. Dit omdat wij niet alleen directe hulp aan de verslaafde bieden maar ook aan hun naasten. Door middel van onze interventie methodiek bekijken wij de kern van het probleem. Er zal direct een passende behandeling voor de verslaafde worden gezocht, dit kan zowel klinisch als ambulant zijn. Wanneer de verslaafde zijn behandeling volgt zullen wij tevens zorg aan de naaste omgeving bieden. Wij weten immers dat u met veel emoties zit en graag een betere weg met uw dierbare of collega wilt inslaan.

Afkicken doet u samen

Afkicken doet u samen. Afhankelijk van de aard en ernst van de verslaving wordt er een passende behandelmethode aan u en de verslaafde aangeboden. Ons team staat voor u klaar om samen met u de juiste beslissing te nemen. U kunt ons bellen om een afspraak te maken, wij staan klaar voor al uw vragen.

Vul het intakeformulier in

Vrijblijvend contact

Wij gaan zeer vertrouwelijk met uw gegevens om. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Intervention Nederland past een radicaal nieuwe methode toe om de verslaafde te confronteren met het gevolg van zijn of haar ziekte. Deze methode heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het buitenland, en is nu ook in Nederland beschikbaar. Voor familieleden, partners en geliefden die de verslaving van hun dierbare een halt willen toe roepen. Doorbreek de keten vandaag nog. Kom in actie door niet alleen de verslaafde, maar ook uzelf te helpen.

U bent niet alleen!
Lees hier ervaringsverhalen van verslaafden, vrienden en familie.